LCGW

Mis niet langer het laatste welzijnsnieuws

E-mail: *

:

  • nieuwsbrief algemeen
  • nieuwsbrief noord
  • nieuwsbrief oost
  • nieuwsbrief west
  • nieuwsbrief zuid
  • lcgwcongressDe kunst van het transformeren - Groningen
30-06-2017

Beste collega,

Het KIONN en het LCGW nodigen u van harte uit voor de conferentie De kunst van het transformeren op 30 juni in Groningen. Hoe krijgen we preventief werken in de sociale teams (beter) van de grond?

Wat is hiervoor nodig? Dit belichten we op drie niveaus:

•          Wijk en straat  (inwoners)
•          Uitvoerend (ambtelijk)
•          Bestuurlijk (politiek)

Programma in het kort
De conferentie start met het uitspreken van een scherpe column van Bert Koenen over het transformatieproces binnen sociale teams. Daarna houdt Jaap Peters een inspirerende lezing over hoe we de transformatie binnen het sociale domein vlot kunnen trekken. Ver-volgens geeft Friso van Abbema  een lezing met veel praktische tips over hoe gemeenten en hun partners de transformatie in het sociale domein kunnen laten slagen. Tenslotte houdt Albert Jan Kruiter een betoog over hoe we samen kunnen leren te transformeren. Het is nadrukkelijk de bedoeling dat het publiek op een interactieve wijze betrokken wordt bij de discussie. Half mei sturen wij u een uitnodiging met daarin een uitgebreid program-ma.

Opbrengst
Deelnemers hebben aan het einde van de conferentie haalbare en concrete tips en trucs gekregen om de kunst van het transformeren onder de knie te krijgen.

Inschrijven en kosten
Aanmelden voor de conferentie kan via de website van Kionn: www.kionn.nl. Wilt u bij u aanmelding ook aangeven of u blijft lunchen na afloop van de conferentie?

De kosten voor deelname zijn onder te verdelen in drie categorieën:

A.        Komt u alleen of samen met een collega, dan zijn de kosten € 150,- per persoon
B.        Komen een wethouder/beleidsadviseur van een gemeenten én een bestuurder/sociaal werker van een zorg- of welzijnsorganisatie samen, dan is de prijs € 200,- voor 2 personen.
C.        Variant B+ zij nemen ook een actieve bewoner mee, dan zijn de kosten € 225,- voor 3 personen.

Tot 22 juni kunt u uw aanmelding kosteloos annuleren. Na die datum brengen we de kosten in rekening gebracht. U kunt zich laten vervangen door een collega; in dat geval vragen wij u dit vooraf door te geven aan: conferentie@kionn.nl. Ook voor vragen kunt u dit mailadres gebruiken.  U  kunt ook bellen met organisator Sisca Sytema: 06-24231530.

Wij uitnodigen u van harte uit om bij deze conferentie aanwezig te zijn.

Met vriendelijke groet,
namens het KIONN en LCGW

Sisca Sytema en Chris Kuypers

<< June 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930