LCGW

Mis niet langer het laatste welzijnsnieuws

E-mail: *

:

  • nieuwsbrief algemeen
  • nieuwsbrief noord
  • nieuwsbrief oost
  • nieuwsbrief west
  • nieuwsbrief zuid
  • lcgwcongressStudiereis Childfriendly City of Leeds
01-11-2018 t/m 02-11-2018

Let op data staan nog niet vast!!

 

Is jouw gemeente een Childfriendly city of van plan om te worden? Dan ben je van harte welkom op deze studiereis naar Leeds.

Leeds is al jaren een Childfriendly City. Ze werken daar met een appreciative inquiry methode. Doel is met elkaar vast stellen hoe ze met elkaar willen omgaan. Dit heeft ertoe geleid dat meer dan 70.000 inwoners een overeenkomst hebben getekend. Ervaar hoe ze met elkaar een kindvriendelijke stad zijn. De impact hiervan is enorm en kun je merken in de haarvaten van deze stad. 

Tijdens deze studiereis maak je kennis met de methodiek, hoor je de achtergronden hoe Leeds hiertoe gekomen is. En natuurlijk hoor en merk je wat het oplevert. We hebben een conceptprogramma opgesteld. klik op de link programma

Om de inspiratie om te zetten naar een eerste stap in je gemeente kan het handig zijn om met 3 beslisniveau's deel te nemen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Je moet er wel wat voor doen.

We verwachten van deelnemers dat ze binnen 1 jaar de groep uit nodigen en laten zien wat ze in de eigen praktijk hebben gedaan met de opgedane kennis en ervaring tijdens de studiereis. Ook kan het zijn dat je een (kleine praktijk) opdracht krijgt in de gastgemeente Leeds. het idee daarachter is dat Leeds ook wat leert van onze komst.

Na aanmelding voor deze studiereis boek je zelf je reis naar Leeds, daarmee heb je de keuze om met de nachtboot te gaan (Rotterdam-Hull) op woensdagavond. Wij regelen vervoer van Hull naar Leeds en ontbijt en diner. Of je gaat met het vliegtuig van Amsterdam naar Leeds.

We zitten in hotel Premier Inn in Leeds. Daar boek jezelf je verblijf. Bij no show, betaal jezelf. Als je meedoet dan rekent het LCGW de nacht van 14 juni af. Je kunt natuurlijk besluiten het weekend eraan vast te knopen. meer info over het hotel

Je betaalt dus alleen zelf je retourtje naar Leeds. In tegenstelling tot eerdere berichten worden er dus verder geen kosten in rekening gebracht! Aanmelden is verplicht. (Eerst aanmelden en pas na bevestiging het hotel boeken!)

Nadere informatie volgt op deze plek. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. 

<< November 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930