1 persoon per gemeente gratis naar het jaarcongres

lidmaatschap

Wat fijn dat we weer fysiek congressen mogen organiseren. Daarom een speciale actie. 1 persoon per lid gemeente krijgt gratis toegang.

Daarvoor moet je twee dingen doen. Ten eerste willen we dat je graag dat je aanmeld als contactpersoon van het LCGW. Je verspreidt dan de nieuwsbrief in je gemeente. En we kunnen je benaderen om mooie praktijkvoorbeelden uit je gemeente aan te dragen. De meeste gemeenten zijn lid, mocht jouw gemeente geen lid zijn dan nemen we uiteraard contact met je op om te overleggen of we het als een nieuwe aanmelding moeten zien.
Het tweede wat we van je vragen is om bij je aanmelding voor het congres het gemeentelijke lidmaatschapsnummer te vermelden (dat vind je op de factuur).

Voor wie het nog niet weet. Het LCGW is het grootste netwerk in het gemeentelijk sociale domein. In 2019 hebben we met elkaar en onze partners 48 bijeenkomsten en congressen georganiseerd. Dat is elke week een event! Ook afgelopen jaar hebben we veel (online) bijeenkomsten met elkaar kunnen organiseren. Dit jaar kun je van ons alleen fysieke congressen verwachten.

Deze maand valt de contributienota op de mat. Dit gebeurd volledig geautomatiseerd. Echter het aantal verzoeken om handmatige correcties blijft toenemen. Je zult begrijpen dat dit een belasting vormt voor een vrijwilligersorganisatie zoals ons. Maar het leidt ook tot een stijging van onze administratiekosten, daar we een deel hebben uitbesteed. Natuurlijk passen we de nota graag voor je aan. Maar het liefst hebben we een contactpersoon die de factuur op je juiste plek brengt. Dus meld je nu aan als contactpersoon en krijg van ons een toegangsticket tot het jaarcongres 2022.

 

 

We sturen deze week de factuurledenbijdrage.