5 november: Werkbezoek Positief Jeugdbeleid


Hoe kunnen we duurdere zorg voorkomen, door uit te gaan van positie jeugdbeleid? Welke partners zijn noodzakelijk in wijken om kinderen gezond en veilig te laten opgroeien, en hoe werken we aan interdisciplinaire, domein-overstijgende samenwerking?
We gaan in gesprek met betrokkenen vanuit beleid en praktijk. Hoe werken de verschillende beleidssectoren samen, wat werkt en welke uitdagingen liggen er?

 

Met medewerking van Froukje Hajer voorzitter Ruimte voor de Jeugd en Child in the City en Pauline van der Loo, Jantje Beton. Wethouder Eelco Eerenberg van de gemeente Utrecht en Jan Kuiper van de gemeente Nieuwegein  vertellen over positief jeugdbeleid in hun gemeente.

 

 

Na de lunch organiseert de werkgroep Samenspelen Utrecht een excursie langs praktijken in verschillende wijken.

 

Aanmelden tot 28 oktober via : www.lcgw.nl/aanmelden/   Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding.

Kosten:  € 50, — (Inclusief lunch)

 

Tijd: 10.00 uur tot 13.00 met aansluitend mogelijkheid tot fietsexcursie in de middag tot 16.00 uur georganiseerd door het netwerk Samenspelen. Graag zelf (OV) fiets meenemen. Wil je daaraan meedoen? Vermeld dan bij aanmelden in het veld kortingscode “fietstocht”.

Georganiseerd door Platform Ruimte voor de jeugd en het LCGW in samenwerking met het netwerk Samen Spelen van de gemeente Utrecht