Bestuur en vrijwilligersavond


De bestuur- en vrijwilligersavond
Het LCGW is de vereniging van gemeenteambtenaren in het brede sociale domein. We richten ons op een continue verbetering van het sociale domein. De kern van de vereniging wordt gevormd door het bestuur en de vrijwilligers. 1 keer per jaar gaan we met elkaar op de heide, je bent van harte welkom. Een mooi moment om te zien wie er achter de schermen actief zijn. En wellicht wil je mee doen. Iedereen is welkom.

Wie zitten er in het bestuur?
Het landelijk bestuur wordt samengesteld overeenkomstig de statuten. De bestuursleden zijn werkzaam bij een gemeente, provincie of gemeentelijke werkorganisatie. Wij verwachten van de bestuursleden een brede inhoudelijke visie op het gehele sociale domein.  Fijn als je een keer mee wilt helpen met het organiseren van een bijeenkomst voor de leden.

Vrijwilligers
Om bijeenkomsten mogelijk te maken is de inzet van vrijwilligers onmisbaar. Het kan zijn dat je een keer technisch voorzitter bent op een bijeenkomst, of een artikel voor de nieuwsbrief wilt schrijven, een bijeenkomst organiseren, in de PR-werkgroep wilt toetreden. Je kunt je wel voorstellen er zijn veel taken binnen de vereniging waarin je jouw talenten kwijt kunt. Om te voorkomen dat het een extra belasting voor je wordt kun je de taken laten aansluiten op je dagelijkse werkzaamheden. Maar als je een keer wat nieuws wilt proberen mag dat natuurlijk altijd.

Programma

18.00 uur   Ontvangst
Informeel kennismaken

19.00 uur   Diner pensant
Tijdens het diner nemen we afscheid van vertrekkende bestuursleden en vrijwilligers en verwelkomen we toetredende bestuursleden en vrijwilligers. Tevens is er een verrassende spreker.

21.00 uur   Afsluiting diner
Na het diner is er de mogelijkheid om aan de bar verder te praten of even de benen te strekken in de bosrijke omgeving. Er is een kamer voor je overnachting gereserveerd. Als je niet blijft slapen graag even doorgeven.

Waar en Wanneer?
24 september in de buurt van Amersfoort. Na aanmelding ontvang je de locatie gevens.

Kom kennismaken
Je interesse gewekt? Kom kennismaken op de bestuurs- en vrijwilligersavond. Er zijn geen kosten aan verbonden en geen verplichtingen.

Meld je nu aan