Hoe blijf je AAN na het congres? Over spreker Juul Martin

thumbnail_Juul-GD-geel2

De meeste beleidsambtenaren werken vanuit een gedegen onderbouw en politiek correct beleidsplan. Het plan is tot stand gekomen door een wettelijke opdracht of een vraag vanuit de samenleving. Er is onderzoek gedaan naar de inhoud van de opdracht of van de vraag. De ketenpartners zijn uitgenodigd om mee te denken. Gedurende het hele proces is de verantwoordelijke wethouder meegenomen.

Echter na het inspirerende congres in Goes heb je allemaal goede ideeën opgedaan en je bent heel enthousiast om met alle ideeën en voorbeelden aan de slag te gaan. Hoe hou je dit enthousiasme vast en hoe zorg je ervoor dat je het beleidsproces kan gebruiken of in ieder geval kan zorgen dat het geen belemmering is?

Juul Martin is de spreker die je aan het eind van het congres met een interactieve sessie helpt om je enthousiasme vast te houden. Hoe blijf je AAN na vandaag? Daarvoor laat hij je beleven wat je bezielt en waaraan jij je wilt verbinden. Wie ben jij in het proces? Wat is jouw intrinsieke waarde en unieke rol?

Daarnaast laat hij je zien hoe je dit kunt organiseren: Het begint met een idee, een vraag of het gevoel dat er iets gedaan moet worden. Ga het idee meteen uitproberen, doe het en werk samen met degenen waar de energie ligt. Ontdek het samen, leer ervan en test versie 2 uit, net zo lang tot het lukt. Deze manier geeft meer ruimte aan jou als mens en zorgt voor doorbraken in processen.

Welke doorbraken dat kunnen zijn, daarvoor nodigen we je voor het congres uit. Er is een rijk aanbod van voorbeelden en sprekers. Je kan jouw ideeën uitwisselen met collega’s uit andere gemeenten. Zorg samen voor het goede idee en de doorbraken in het sociaal domein.

Het zal een geweldige ervaring zijn. En krijg je er niet genoeg van, dan kan je via het LCGW trainingsdagen volgen met Juul Martin.

Mis het congres niet en geniet vooral van Juul Martin als laatste spreker, waardoor je met het goede gevoel naar huis gaat en enthousiast weer aan de slag gaat.

Juul Martin is oprichter van School voor Wereldverbeteraars. Hij maakt ruimte voor ontdekking, creatie en vervulling voor mensen met een droom en helpt leiders en hun teams te shinen. Zijn Handboek voor Wereldverbeteraars is lovend ontvangen en genomineerd als ‘Purposeboek van het jaar 2019′. Klik hier om naar zijn website te gaan als je meer over zijn werkwijze wilt weten.