Durf te balanceren op het randje

Congres 2021

Hartelijk dank voor je deelname aan "Durf te balanceren op het randje”, het congres van 2021.

Hieronder vind je de link naar de presentaties en workshop die op 25 maart zijn gegeven.

Keynotes zijn te zien op het YouTube kanaal van het LCGW.

"Doorbraken in Zeeland" door Barbara Oomen:

"Digitale transformatie" door Jan van Ginkel:

"Word je een wereldverbeteraar" door Juul Martin:

 

Workshops

Slak in Reimerswaal

Slakboek

 

Doorbraken in Oude IJsselstreek

Hiervan hebben we onderstaande stukken:

Presentatie analyse tekorten sociaal domein 22-11-18 dit is de analyse van de tekorten in het sociaal domein die in november 2018 is  gepresenteerd aan college en raad. Dit was de start voor de transformatie.

Bestuursopdracht transformatie in de kijk op zorg en hulp voor jeugd en gezin dit is de eerste grote  bestuursopdracht die het college heeft afgegeven om de toegang tot de jeugdhulp te veranderen

Subsidietenderleidraad Lokaal Team Jeugd versie 18 juni 2019 als gevolg van de bestuursopdracht moest een samenwerkingspartners gezocht worden, hiervoor is deze subsidietenderleidraad geschreven.

Bestuursopdracht transformatie Wmo de tweede grote bestuursopdracht van het college. Deze wordt samen met partners uitgevoerd.

Opdracht en uitvoeringsprincipes - INVULLING TRANSFORMATIE IN DE KIJK OP WERK dit is de bestuursopdracht voor de Participatiewet.

Bedrijfsplan STOER als gevolg van de bestuursopdracht is een eigen participatiebedrijf opgericht.

Selectieleidraad 'Specialistische Jeugdhulp in de buurt' met deze leidraad worden als vervolg op de transformatie in de toegang ook de partners voor de specialistische jeugdhulp geselecteerd.

Selectieleidraad 'Wmo-hulp in de buurt' een zelfde stap wordt gezet voor de wmo aanbieders.

In de zomer van 2020 heeft het bestuur haar visie op het sociaal domein vastgelegd, dit is de opbrengst van anderhalf jaar dialoog, samen sparren en bezinnen, hier volgt een link naar de visie: https://bit.ly/3hVsKWJ

 

Met vriendelijke groeten,

Namens de conferentiewerkgroep,

Jolanda Verbiesen, Karin Luers, Janny de Jonge, Petra Raaijen, Ingrid Brilleman, Jobien Vermue,  Thijs Terlouw en Chris Kuypers

/