Kopgroep geluk – 1 oktober 2020

home-maart-2018

Kopgroep geluk

Na vijf jaar LCGW gelukscongressen is het tijd voor wat anders. We vormen een netwerk met 10 koploper gemeenten en organisaties die actief aan het geluk van haar inwoners werken.

De gemeente Duiven, Westerkwartier, Drimmelen, Schagen, Nieuwegein, Schouwen-Duiveland, ’s-Hertogenbosch, Beesel, Breda en Roerdalen nodigen we uit. Staat in jouw gemeente geluk ook op de agenda en sta je niet in deze lijst. Je bent van harte welkom. Aanmelden kan met een email naar chriskuypers@lcgw.nl

Hoe gaan we te werk?

  • We beginnen met een handjevol gemeenten die echt serieus bezig zijn met geluk, niet ‘ik vind het zo leuk en wat doen jullie dat leuk ik ga het er eens over hebben’ of ‘deze mensen proberen ook leuke dingen maar noemen het geen geluk’: We willen echt leren van elkaar.
  • We starten met een klein netwerk van serieus geïnteresseerden, van daaruit via via uitbouwen met mensen waarvan we weten dat ze ook echt werken aan, vragen hebben over en wat te delen hebben
  • Voorbeelden, successen en vragen met elkaar delen, intervisie.
  • Natuurlijk blijft het geen gesloten groepje anderen zijn welkom en we zullen op LCGW congressen delen wat de opbrengst is.

 

Datum: 28 mei (van 11.00 tot 12.00 online) en 1 oktober 2020 (fysiek)

Tijd: 11.00 -15.00 uur

Locatie: Stadhuis Nieuwegein

Adres: Stadhuisplein 1

Zaal: Batauzaal 4e verdieping

Kosten: gratis