Hotel tips

Hotel

Hotel Gilde Deventer

Dit prachtige rijksmonument ligt in het centrum van Deventer op loopafstand van de festival locatie. Kies voor een VIP-kaart en je bent verzekerd van een kamer in dit unieke hotel. Er zijn beperkte kamers dus wees er snel bij.

 

Boek je liever zelf een hotel? Dan staat hieronder enkele tips:

Pillows Hotel
Pillows Hotel is een luxe designhotel direct aan de IJssel, met een prachtig uitzicht op Deventer. Deventer is gemakkelijk te bereiken door met het pontje de IJssel over te steken. Het LCGW festival is op loopafstand.

Hotel De Vischpoorte
In hartje Deventer en aan de IJssel, ligt hotel De Vischpoorte. Dit hotel beschikt over 5 grote familie appartementen en 6 één- en tweepersoonskamers. U kijkt uit over de IJssel of u hebt de Lebuïnus Toren, de oudste, grootste en mooiste kerktoren van Deventer als uitzicht. Daarnaast heeft het ook 2 B&B’s vlakbij het hotel, klik op Bed and Breakfast de Vischpoorte. Het appartement ‘Luxe IJssel Torenkamer’ is met een lift bereikbaar. Sommige kamer bevinden zich op de begande grond. Het hotel beschikt verder niet over een lift en is niet geschikt voor gasten die slecht ter been zijn.

Hotel Binnen aan de Singel
Hotel Binnen aan de Singel ligt in het centrum van Deventer, rustig gelegen aan de Singel, vlakbij het station. Het hotel beschikt over een appartement en een studio. Beide bieden het comfort van eigen voorzieningen en de privacy van een eigen plek.

Hotel De Leeuw
Hotel De Leeuw is een gezellig en kleinschalig ‘Charme’ hotel in een rijksmonument daterend uit 1645. Het is gelegen in de binnenstad van Deventer. Het heeft een snoepwinkel met meer dan 200 soorten snoep, een koffie- en theeschenkerij, verkoop van Deventerkoek en een Hanze museum.

Hotel Huis Vermeer
Het pittoreske Hotel-Restaurant Huis Vermeer ligt tegenover de Lebuïnuskerk van Deventer. En bijna naast de LCGW festival locatie. De elf luxe en ruime hotelkamer zijn van Koninklijke grandeur en hebben een eigen unieke uitstraling. De kamers zijn voorzien van een extra groot boxspring bed van Koninklijke Auping uit Deventer.

/