LCGW

Mis niet langer het laatste welzijnsnieuws

E-mail: *

:

  • nieuwsbrief algemeen
  • nieuwsbrief noord
  • nieuwsbrief oost
  • nieuwsbrief west
  • nieuwsbrief zuid
  • lcgwcongressKansenfestival Jongeren
16-10-2014We staan op de drempel van een nieuw tijdperk met vele maatschappelijke uitdagingen die vragen om nieuwe benaderingen en samenwerkingsvormen. Chris Kuypers heeft een droom om een jongerenfestival met als thema sociaal domein te organiseren. Heb jij ook een soortgelijke droom en wil je jouw droom verbinden met de droom van Chris? Kom dan ook op 16 oktober 2014 in de Kerk in de Steeg.

Stel je eens voor:

Het is 2017. Voor de derde keer is het kansenfestival jongeren georganiseerd door talentvolle, creatieve jongeren. Jongeren die als trainee in een leerwerktraject vanuit hun talent en creativiteit het festival tot een daverend succes hebben gemaakt. Hun voorgangers hebben een stevige positie op de arbeidsmarkt weten te verwerven met een baan naar hun hart en talent. De jongeren die in 2014 de stap hebben genomen, coachen en ondersteunen de jongeren in 2017.

Het festival, begonnen in 2014 met de droom van Chris Kuypers, is uitgegroeid tot een landelijk evenement waar iedereen bij wil zijn. Goede voorbeelden en kansrijke projecten zijn breed en landelijk opgepakt door allerlei instellingen, burgerinitiatieven, onderwijs, overheden en bedrijven waardoor verduurzaming en verbreding van deze initiatieven een enorme vlucht heeft genomen. De problemen en urgente vraagstukken waar we in 2014 voor stonden zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

Het festival start bij jou, bij ons!
Het Shared Value Centre is een organische en doelgerichte broedplaats. Samen met Chris Kuypers richten we verschillende broedplaatsen in om het jongerenfestival tot een groot succes te maken! We nodigen jongeren, beleidsmakers en mensen die hun dromen willen verbinden met de droom van Chris uit.

Waar en wanneer?
Het festival vindt plaats op 16 oktober a.s in Rheden.
Adres: De Steeg, Hoofdstraat 15, Rheden.
Tijd: van 09:30 t0t 13:00.

Prijzen
Deelname is gratis.

Aanmelden
U kunt u aanmelden voor de bijeenkomst via jan@crkl.nl.