Lidmaatschap

Wat is het LCGW?
Het LCGW is de vereniging van gemeenteambtenaren in het brede sociale domein. We richten ons op een continue verbetering van het sociale domein. Dat doen we door bijeenkomsten te organiseren waarbij kennis en ervaring kan worden uitgewisseld. Meld je aan voor onze (gratis) nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Klik hier

Wie kunnen lid worden?  
Het lidmaatschap wordt per gemeente afgesloten. Daarnaast zijn enkele kennisinstituten en profit organisaties lid. Deze zijn zichtbaar in de banner onderin de website. Met hen organiseren we 1 keer per jaar een inspiratiedag.

Wat kunnen de leden verwachten?

  • Toegang tot het jaarcongres.
  • De mogelijkheid eigen bijeenkomsten te promoten.
  • De mogelijkheid gastgemeente van een bijeenkomst te zijn.
  • Gratis nieuwsbrief voor onbeperkt aantal medewerkers.

Wat kost het?
De hoogte van het lidmaatschapsgeld is afhankelijk van het aantal inwoners van gemeente. Het lidmaatschapsgeld voor gemeenten bedraagt:

Aantal inwoners Categorie 2023
< 25.000 1 €   255
25.000 - 50.000 2 €   510
50.000 - 75.000 3 €   765
75.000 - 100.000 4 €   992
> 100.000 5 € 1.240

 

Het lidmaatschap is een gemeentelijk lidmaatschap. Aanmelden kan door of namens het college van Burgemeester en wethouders van uw gemeente. Wilt u lid worden, dan kunt u zich nu aanmelden. U ontvangt dan binnen 14 dagen bericht.

Afmelden van het lidmaatschap kan door of namens het college van Burgemeester en wethouders van uw gemeente. Afmeldingen voor dienen voor 1 december te zijn ingediend. Daarna is een bijdrage voor het volgende jaar verschuldigd.

De bijdrage voor het lidmaatschap volgt de CAR-UWO. Indexeringen worden ter goedkeuring aan de algemene ledenvergadering voorgelegd. En via de LCGW nieuwsbrief en website gecommuniceerd.

/