Oproep voor workshops

workshop

Zoals je in deze nieuwsbrief hebt gelezen is het thema van het jaarcongres 2022 “De kunst van het veranderen“. Hoe doe je dat samen(werken), waar gaat het als vanzelf en waar loopt het stroef? We roepen jullie op om een bijdrage te leveren. Zoals je weet zijn we  te gast bij de gemeente West Maas en Waal en Fruitdelta Rivierenland.

Met 75% van de gemeenten als lid wisselen we binnen de LCGW al sinds 1969 onderling kennis en ervaring uit. Na de decentralisatie van het jeugdwerk en welzijn zijn we nu met z’n allen verantwoordelijk voor het gehele sociale domein. Ons werk is erop gericht het leven van onze inwoners te verbeteren.

Het LCGW staat al jaren bekend om haar vernieuwende en inspirerende congressen. Dat zal ook in 2022 weer het geval zijn. Een groep van vijftien vrijwilligers en de gastgemeente zijn inmiddels hard aan het werk aan een inspirerend programma. Een bijdrage uit jouw gemeente is hierbij ook van harte welkom!

Heb je een idée voor een bijdrage? We vragen je niet om uitgebreide beschrijvingen. Beschrijf je idee in 10 regels en mail dat naar chriskuypers@lcgw.nl. Je krijgt dezelfde week antwoord. Als je wilt kunnen we je met de opzet en beschrijving van de workshop ondersteunen.